Účetnictví v obchodní činnosti - Vlčková, Miroslava, 1977-; Kouřilová, Jindra, 1947-; Rybová, Jarmila; Hlaváčková, Hana, 1963- (Wolters Kluwer, 2021)
Kapitoly přibližují různé účetní postupy a problémy, které se vztahují k obchodní činnosti.
Kniha je dostupná také v ASPI a jako e-kniha
Keywords: účetnictví -- Česko; obchod -- Česko; accounting -- Czechia; commerce -- Czechia; příručky; handbooks and manuals