Účetnictví v obchodní činnosti - Vlčková, Miroslava, 1977-; Kouřilová, Jindra, 1947-; Rybová, Jarmila; Hlaváčková, Hana, 1963- (Účetnictví (Wolters Kluwer), 2021)
Kapitoly přibližují různé účetní postupy a problémy, které se vztahují k obchodní činnosti.