Nevyhnutelná ukončení : o zaměstnancích, firmách a vztazích, jichž se musíme vzdát, abychom se pohnuli vpřed - Cloud, Henry, 1956- (ANAG, 2015)
Příručka může pomoci pochopit důležitost změn v podnikatelském i soukromém životě, poradí, kdy je nezbytné určitou podnikatelskou činnost ukončit, jaké typy lidí si zaslouží naši důvěru, jak získat potřebnou motivaci k provedení změny, vytvořit myšlenkové mapy, překonat vnitřní a vnější překážky bránící změnám, neopakovat předchozí chyby, úspěšně realizovat změny nebo popisuje nejrůznější situace a problémy, které mohou psychicky oslabovat a tím brát naši energii.
Keywords: management; organizační změna; sebeřízení; úspěch; organizational change; self-management; success; příručky; handbooks and manuals