Radost z jídla : nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta - Strnadelová, Vladimíra, 1959-; Zerzán, Jan, 1947- (ANAG, 2011)
Informace o makrobiotice - zdravém životním stylu.
"6. vydání doplněné o cvičení Qi Gong, léčebné obklady a nápoje, půsty a očistné kúry"
Keywords: makrobiotika; makrobiotická jídla; racionální výživa; macrobiotics; macrobiotic cookery; healthy eating; příručky; kuchařské recepty; handbooks and manuals; cookbooks