Jsme tady a teď : objevte kouzlo přítomného okamžiku - Nhất Hạnh, Thích, 1926-2022 (ANAG, 2015)
Publikace vietnamského buddhistického mnicha a mírového aktivisty představuje základy buddhistického učení a praxe (dýchání, meditace, bytí v přítomnosti) v každodenním životě.
Keywords: buddhistická meditace; meditační techniky -- buddhistické pojetí; dechová cvičení; duchovní cesta; sebeuvědomování; sebeuzdravování; sebepoznání; učení buddhismu; zen-buddhismus; Buddhist meditation; meditation techniques -- Buddhist approach; breathing exercises; spiritual path; self-awareness; health self-care; self-consciousness; Buddhist doctrine; Zen Buddhism; příručky; handbooks and manuals