Jsme tady a teď : objevte kouzlo přítomného okamžiku - Nhất Hạnh, Thích, 1926-2022 (ANAG, 2015)
Publikace vietnamského buddhistického mnicha a mírového aktivisty představuje základy buddhistického učení a praxe (dýchání, meditace, bytí v přítomnosti) v každodenním životě.