Tajemství uzdravení : jak dávné znalosti mění moderní medicínu - Faulstich, Joachim, 1950- (ANAG, 2014)
Joachim Faulstich ukazuje, jak nové vědecké poznatky potvrzují staré znalosti a zkušenosti: myšlenky a pocity mají přímý dopad na všechny oblasti těla.
Keywords: tradiční medicína; alternativní medicína; lékařství; traditional medicine; alternative medicine; medicine; populárně-naučné publikace; popular works