Kaizen : japonská metoda postupné změny návyků - Harvey, Sarah, 1969- (ANAG, 2020)
Hlavní myšlenkou metody kaizen je v nalezení konkrétních cílů - krátkodobých i dlouhodobých - a poté jejich postupná realizace.
Keywords: kaizen; sebeřízení; sebezdokonalování; návyky; self-management; self-actualization; habits (psychology); populárně-naučné publikace; popular works