Teorie mateřství - Janauer, Lucie, 1993- (Pointa, 2020)
Kniha se zabývá otázkou péče o miminko od narození po období, kde se dítko samo (přirozeně) začíná od matky oddalovat. Dozvíte se, proč nemohou miminka sama usnout, proč je pro ně důležitý tělesný kontakt a co jim způsobuje vytrvalý pláč. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: kojenci; raná péče o dítě; zdraví a hygiena dětí; matky a děti; kontaktní rodičovství; infants; early child care; children's health and hygiene; mothers and children; attachment parenting; příručky; handbooks and manuals