Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče - Třeštík, Michael, 1947- (Motto, 2020)
Další z řady neakademických knih o umění, tentokrát o architektuře. Autor se snaží srozumitelným způsobem, s humorem i hravostí popsat stavební styly, historii nejslavnějších staveb včetně zajímavých technických detailů.
Obsahuje rejstřík
Keywords: architektura; architektonické slohy; dějiny architektury; vnímání uměleckého díla; interpretace uměleckého díla; architecture; architectural styles; history of architecture; perception of art; art interpretation; populárně-naučné publikace; popular works