Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče - Třeštík, Michael, 1947- (Motto, 2020)
Další z řady neakademických knih o umění, tentokrát o architektuře. Autor se snaží srozumitelným způsobem, s humorem i hravostí popsat stavební styly, historii nejslavnějších staveb včetně zajímavých technických detailů.