Karanténa 2.0 - Klaus, Václav, 1941- (Institut Václava Klause, 2020)
Kapitoly sledují nejen průběh druhé vlny epidemie koronaviru, ale i její ekonomické a společenské dopady.
Keywords: Covid-19; pandemie -- ekonomické aspekty; pandemie -- sociální aspekty; ekonomický růst; veřejné finance; svoboda; kritika politiky; Covid-19 (disease); pandemy -- economic aspects; pandemy -- social aspects; economic development; public finance; liberty; political critics; pojednání; essays