Unie ve stínu brexitu - Břicháček, Tomáš, 1982- (Institut Václava Klause, 2020)
Přemítání, rozbory a úvahy o průběhu a výsledcích více než tříleté diskuse o budoucnosti, integraci, řízení a případných aspektech hluboké reformy Evropské unie v zůženém formátu EU-27 bez Velké Británie.
Chronologický přehled
Keywords: Evropská unie; 2011-2020; 21. století; 2016-2020; evropská integrace -- 21. století; ekonomická integrace -- země Evropské unie -- 21. století; brexit (2016-); European integration -- 21st century; economic integration -- European Union countries -- 21st century; Brexit (2016-); země Evropské unie -- zahraniční vztahy -- 2011-2020; European Union countries -- foreign relations -- 2011-2020; monografie; monographs