Jsou centrální banky za zenitem své slávy? - Janáček, Kamil, 1943- (Institut Václava Klause, 2020)
Kapitoly hodnotí činnost různých centrálních bank od devadesátých let minulého století do současnosti. Pozornost je věnována rovněž historii centrálního bankovnictví a měnových systémů.
Keywords: 20.-21. století; centrální banky -- 20.-21. století; centrální bankovnictví -- 20.-21. století; měnová politika -- 20.-21. století; central banks -- 20th-21st centuries; central banking -- 20th-21st centuries; monetary policy -- 20th-21st centuries; studie; studies