Karanténa : přežije naše svoboda éru pandemie? - Klaus, Václav, 1941- (Publikace (Institut Václava Klause), 2020)
Články se zaobírají nejen pandemií nemoci covid-19, ale i jejími společenskými a ekonomickými důsledky pro náš každodenní život.