Obchodní války a pozice České republiky - Janáčková, Stanislava, 1944- (Institut Václava Klause, 2020)
Kapitoly analyzují problém obchodních válek z chronologického i tematického hlediska.
Keywords: mezinárodní obchod; obchodní politika; international trade; commercial policy; studie; studies