Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti : historie, ekonomie a technologie kryptoměn, stručná příručka pro úplné začátečníky - Stroukal, Dominik, 1987-; Skalický, Jan (Finance pro každého (Grada), 2021)
Přehledná příručka objasňuje vznik, vývoj, problémy, výhody a možnosti obchodování s nejznámější digitální měnou.