Práce s kůží : tradiční řemeslo v moderní době - Ingrams, Otis (Metafora, 2018)
Názorný průvodce představuje základní postupy práce s kůží a zhotovení devatenácti kožených výrobků krok za krokem.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: kůže (materiál); brašnářství; kožené výrobky; řemeslná výroba; leather; bagmaking; leather goods; handicraft production; příručky; handbooks and manuals