Úvod do obecné algebry s prvky teorie množin - Šťovíček, Pavel, 1956- (České vysoké učení technické, 2021)
Skripta pokrývající přednášku Algebra na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze.
Na obálce pod názvem: Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT v Praze
Keywords: obecná algebra; teorie množin; general algebra; set theory; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)