Úvod do obecné algebry s prvky teorie množin - Šťovíček, Pavel, 1956- (České vysoké učení technické, 2021)
Skripta pokrývající přednášku Algebra na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze.