Učení s pomocí vědomé pozornosti - Hassed, Craig; Chambers, Richard (Alpha Book, 2020)
Kniha je příručkou technik mindfulness pro zmírnění stresu, zvýšení pracovního výkonu i naplněný osobní život. V této souvislosti také ukazuje, jak technika pomáhá zlepšit paměť, povzbuzuje kreativitu i podporuje vědomou otevřenou mysl.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: učení; všímavost; sebeuvědomování; rozvoj pozornosti; learning; mindfulness; self-awareness; development of attention; příručky; handbooks and manuals