Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař : vyvážený životní styl a přírodní prostředky pro dokonalou imunitu - Frej, David, 1965- (Eminent, 2020)
Příručka seznamuje s funkcí imunitního systému, s faktory, které jej oslabují. Poskytuje rady jak posílit obranyschopnost vyváženou stravou, protistresovými aktivitami, pohybem, kvalitním spánkem.