Právo Evropské unie - Tomášek, Michal, 1963-; Týč, Vladimír, 1949-; Petrlík, David; Malenovský, Jiří, 1950-; Pelikánová, Irena, 1949-; Rozehnalová, Naděžda, 1955-; Křepelka, Filip, 1974-; Pítrová, Lenka, 1954-; Sehnálek, David, 1979-; Šmejkal, Václav, 1966-; Exner, Jan; Kunertová, Tereza, 1981-; et al. (Leges, 2021)
Učební text se soustředí na výklad jednotlivých oblastí unijního práva.
Keywords: Evropská unie; evropské právo; European law; země Evropské unie; European Union countries; učebnice; textbooks