Právo mezinárodního obchodu : včetně problematiky mezinárodního rozhodčího řízení - Rozehnalová, Naděžda, 1955-; Valdhans, Jiří, 1979-; Kyselovská, Tereza, 1984- (Wolters Kluwer, 2021)
Učební text přibližuje základní pojmy a problémy z oblasti práva mezinárodního obchodu na základě stavu k 1. 1. 2021.
"Učebnice odpovídá právním předpisům účinným k 1. 1. 2021"--Rub titulní stránky
Keywords: právo mezinárodního obchodu; mezinárodní právo hospodářské; mezinárodní obchod; mezinárodní arbitráž; international trade law; international economic law; international trade; international arbitration; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)