Právo mezinárodního obchodu : včetně problematiky mezinárodního rozhodčího řízení - Rozehnalová, Naděžda, 1955-; Valdhans, Jiří, 1979-; Kyselovská, Tereza, 1984- (Wolters Kluwer, 2021)
Učební text přibližuje základní pojmy a problémy z oblasti práva mezinárodního obchodu na základě stavu k 1. 1. 2021.