Don't worry, use ICT aneb začínáme s ICT ve výuce angličtiny na 1. stupni ZŠ - Krpejšová, Michala; Betáková, Lucie, 1968- (Wolters Kluwer, 2021)
Autorky v knize vymezují samotný pojem ICT a přehledně charakterizují jeho začlenění do vzdělávání v současném českém školském systému (konkrétní a příkladové užití ICT ve výuce na 1. stupni ZŠ se zaměřením na výuku jazyků).
Keywords: angličtina; počítačová gramotnost; informační a komunikační technologie; základní školy; jazyková výuka; English language; computer literacy; information and communication technology; elementary schools; language teaching and learning; metodické příručky; jazykové učebnice, texty, příručky (A); methodological manuals; language textbooks, texts, handbooks (A)