Umění a politika : sborník 4. sjezdu historiků umění : Brno, 13.-14. září 2012 - Jakubec, Ondřej, 1976-; Nokkala Miltová, Radka, 1979- (Barrister & Principal : Masarykova univerzita, 2013)
Sborník příspěvků ze 4. sjezdu historiků umění, který se konal 13.-14. září 2012 v Brně a jenž se věnoval různým aspektům širokého tématu vztahu umění a politiky.
Keywords: kultura a politika -- Česko; křesťanství a kultura -- Česko; umění a společnost; umění a společnost -- Česko; umění a politika; umění a politika -- Česko; umění a ideologie -- Česko; culture and politics -- Czechia; Christianity and culture -- Czechia; art and society; art and society -- Czechia; art and state; art and state -- Czechia; art and ideology -- Czechia; sborníky konferencí; proceedings of conferences