Ruční knižní vazby - Beranová, Lucie, 1983- (Grada Publishing, 2020)
Publikace provede čtenáře knihařským řemeslem v domácích podmínkách. Seznamuje s knihařským náčiním, materiály, odbornými pojmy a se základními dovednostmi od jednoduchých vazeb až po složitější knihaření.