Zachraňte si kůži : staňte se narcistou - Midal, Fabrice, 1967- (Metafora, 2018)
Kniha o tom, jak se naučit mít rád sám sebe a díky tomu najít správný láskyplný postoj ke světu a druhým lidem. Prostřednictvím objevných závěrů a bezpočtu příkladů z literatury, mytologie a kultury autor zábavným způsobem dokládá, že být narcistou je jedinou cestou, jak člověk může dobře žít a opravdu milovat - sebe i druhé. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z francouzštiny
Keywords: sebeláska; sebepoznání; rozvoj osobnosti; self-love; self-consciousness; personality development; populárně-naučné publikace; popular works