Myšlenky Tomáše Bati - Culík Končitíková, Gabriela, 1987-; Velev, Pavel, 1957- (Nadace Tomáše Bati, 2021)
Knížka motivačních citátů Tomáše Bati
Keywords: Baťa, Tomáš, -- 1876-1932; Baťovy závody; řízení a správa společností; pracovní motivace; podnikatelé; corporate governance; employee motivation; businessmen; Zlín (Česko); Česko; Zlín (Czechia); Czechia; citáty; quotations