Psychologie sebeobrany : poznání reality sebeobrany : jak rozvíjet způsob myšlení nutný pro přežití v dnešním světě - Sutton, Christopher (Naše vojsko, 2018)
Kniha se věnuje problematice psychologie sebeobrany. Kniha ukazuje, jak se naučit proniknout do myšlení protivníka a zvládat různé krizové situace či jak se k nim "rozumově" postavit a zvýšit tak efektivně své šance na odražení útoku.
Keywords: sebeobrana; sebeobrana -- psychologické aspekty; osobní bezpečnost; interpersonální komunikace; management konfliktů; asertivita; bojová umění; self-defense; self-defense -- psychological aspects; personal safety; interpersonal communication; conflict management; assertiveness; martial arts; populárně-naučné publikace; popular works