Psychologie sebeobrany : poznání reality sebeobrany : jak rozvíjet způsob myšlení nutný pro přežití v dnešním světě - Sutton, Christopher (Naše vojsko, 2018)
Kniha se věnuje problematice psychologie sebeobrany. Kniha ukazuje, jak se naučit proniknout do myšlení protivníka a zvládat různé krizové situace či jak se k nim "rozumově" postavit a zvýšit tak efektivně své šance na odražení útoku.