Emoce od A do P - Honzák, Radkin, 1939- (Galén, 2020)
Kniha oblíbeného psychiatra nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv - šest základních emocí, z nichž se skládá emoční spektrum.