Daně v účetnictví ČR - I - Müllerová, Libuše, 1945-; Molín, Jan, 1978- (Vysoká škola ekonomická, Nakladatelství Oeconomica, 2020)
Učebnice přibližuje účtování různých druhů daní. Nechybějí úkoly a testy.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: účetnictví -- Česko; daně -- Česko; accounting -- Czechia; taxation -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)