Fachsprache Wirtschaft Neu 2 - Březina, Jaroslav, 1965-; Drmlová, Dana, 1959-; Antoňová, Christine, 1951- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Učebnice německého jazyka je věnována různým ekonomickým tématům a problémům. Součástí učebního textu je klíč k jednotlivým cvičením.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů
Keywords: němčina; ekonomie; oborová terminologie; German language; economics; terminology (professional); jazyková úroveň B2; učebnice vysokých škol; jazykové učebnice, texty, příručky (B); textbooks (higher); language textbooks, texts, handbooks (B)