Účetnictví I. - sbírka příkladů a úloh k procvičení - Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Pelák, Jiří, 1977- (Vysoká škola ekonomická v Praze, Nakladatelství Oeconomica, 2020)
Úlohy a řešené příklady zaměřené na různé problémy z oblasti účetnictví.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická, Fakulta financí a účetnictví, katedra finančního účetnictví a auditingu
Keywords: účetnictví -- Česko; účetnictví -- úlohy; accounting -- Czechia; accounting -- problems, exercises, etc; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)