Efektivní komunikace v profesní francouzštině = Communication efficace en français professionnel - Dvořáková, Kateřina, 1976-; Kovářová, Dominika, 1978- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Praktická učebnice profesní francouzštiny je zaměřená na mezinárodní obchod, diplomacii a cestovní ruch.
Na obálce nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů
Keywords: mezinárodní obchod; diplomacie; cestovní ruch; francouzština; oborová terminologie; oborová konverzace; international trade; diplomacy; tourism; French language; terminology (professional); conversation, terms and phrases (professional); učebnice vysokých škol; textbooks (higher)