Efektivní komunikace v profesní francouzštině = Communication efficace en français professionnel - Dvořáková, Kateřina, 1976-; Kovářová, Dominika, 1978- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Praktická učebnice profesní francouzštiny je zaměřená na mezinárodní obchod, diplomacii a cestovní ruch.