Business analytika v praxi - Potančok, Martin; Pour, Jan; Chramostová, Veronika (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Kapitoly přibližují základní principy a postupy business analytiky.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Na obálce nad názvem: VŠE, Fakulta informatiky a statistiky
Terminologický slovník
Keywords: business intelligence; podnikové informační systémy; informační technologie; podnikový management; analýza dat; management information systems; information technology; industrial management; data analysis; kolektivní monografie; collective monographs