Aktuální otázky v oblasti správy společností : (corporate governance) - Kubíček, Aleš (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Kapitoly popisují nejen teorii, ale i současné problémy správy společností v širších mezinárodních souvislostech.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Na obálce nad názvem: Fakulta podnikohospodářská
Keywords: řízení a správa společností; corporate governance; monografie; monographs