Aktuální otázky v oblasti správy společností : (corporate governance) - Kubíček, Aleš (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Kapitoly popisují nejen teorii, ale i současné problémy správy společností v širších mezinárodních souvislostech.