Essentials of business economics - Machek, Ondřej, 1985-; Machek, Martin (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Učební text přibližuje témata spjatá s ekonomickým rozhodováním, základy účetnictví nebo podnikovými financemi.
Nad názvem: Prague University of Economics and Business
Na obálce nad názvem: Faculty of Business Administration
Keywords: podniková ekonomika; podnikový management; managerial economics; industrial management; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc.