Domácnosti v Česku : změny rodinného chování po roce 1989 - Nývlt, Ondřej (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2020)
Vývoj českých domácností a proměny rodinného chování české populace po roce 1989.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, na obálce nad názvem: Fakulta informatiky a statistiky
Keywords: od 1989; 1989-2018; domácnosti -- Česko -- od 1989; households -- Czechia -- 1989-; Česko -- demografický vývoj -- od 1989; Czechia -- demographic transition -- 1989-; monografie; monographs