Technologie čokolády a cukrovinek - Čopíková, Jana, 1943- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2020)
Skripta jsou určena pro studenty VŠCHT v Praze a pro všechny , kteří se zajímají o výrobu čokolády a cukrovinek.