Vnitřní svět vítězů : čím se nejlepší liší od průměrných - Jelínek, Marian, 1963- (Grada, 2019)
Uznávaný mentální kouč a sportovní psycholog se dělí o své dlouholeté zkušenosti a doplňuje je příběhy světových i českých vítězů.
Keywords: sport; psychologie sportu; úspěch; rozvoj osobnosti; seberealizace; výkonová motivace; koučování; psychology of sport; success; personality development; self-realization; achievement motivation; personal coaching; populárně-naučné publikace; popular works