Vnitřní svět vítězů : čím se nejlepší liší od průměrných - Jelínek, Marian, 1963- (Grada, 2019)
Uznávaný mentální kouč a sportovní psycholog se dělí o své dlouholeté zkušenosti a doplňuje je příběhy světových i českých vítězů.