Auditing pro manažery, aneb, Jak porozumět ověřování účetní závěrky statutárním auditorem - Müllerová, Libuše, 1945-; Králíček, Vladimír, 1952- (Wolters Kluwer, 2020)
Příručka vysvětluje smysl auditu, jeho průběh i odpovědnost auditora.
"Právní stav publikace ke k 31.8.2020"--Rub titulní stránky
Keywords: audit -- Česko; externí audit -- Česko; auditing -- Czechia; external auditing -- Czechia; příručky; handbooks and manuals