Auditing pro manažery, aneb, Jak porozumět ověřování účetní závěrky statutárním auditorem - Müllerová, Libuše, 1945-; Králíček, Vladimír, 1952- (Účetnictví (Wolters Kluwer), 2020)
Příručka vysvětluje smysl auditu, jeho průběh i odpovědnost auditora.