Zákon o sociálně-právní ochraně dětí : komentář - Macela, Miloslav, 1970-; Hovorka, Daniel, 1978-; Křístek, Adam, 1979-; Trubačová, Klára, 1977-; Zárasová, Zuzana, 1983- (Wolters Kluwer, 2019)
Komentované znění zákona o sociálně-právní ochraně dětí na základě právního stavu k 24. 4. 2019.
Právní stav publikace je k 24.4.2019
Keywords: sociálně-právní ochrana dětí -- Česko; social-law children protection -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries