Zákon o sociálně-právní ochraně dětí : komentář - Macela, Miloslav, 1970-; Hovorka, Daniel, 1978-; Křístek, Adam, 1979-; Trubačová, Klára, 1977-; Zárasová, Zuzana, 1983- (Komentáře (Wolters Kluwer ČR), 2019)
Komentované znění zákona o sociálně-právní ochraně dětí na základě právního stavu k 24. 4. 2019.